Jinx Culinair l

Buro voor gastvrijheid

Gastvrijheidsscan 

Mystery Visits Jinx Hospitality


Door in gesprek te gaan of mee te lopen worden zaken zoals problemen, vragen, onduidelijkheden gesignaleerd, meteen opgepakt en gezamenlijk een oplossing gecreëerd of de aanpak bepaald. Boter bij de vis; een meteen toepasbare actie. 

Kijken naar uzelf, uw attitude, uw manier van communiceren, kijken naar uw omgeving en wellicht een kleine aanpassing in of aan uw omgeving doet vaak al wonderen. 


Voor het geval u even terugvalt of een duwtje in de rug nodig heeft: coachen en begeleiding (hoeveelheid naar eigen wens) waarbij u uiteindelijk zelf echt het gevoel heeft weer zelfstandig verder te kunnen en alles onder controle is. Uw denkwijze voorleggen en sparren over de verschillende mogelijkheden en ideeën.
Bezoek

Bedrijfsblindheid is soms uw grootste vijand. Uw routine en de waan van alledag maakt dat u niet meer kijkt door de ogen van de gast hoe de gast de dingen beleeft of ziet. Hier komt Jinx Hospitality om de hoek kijken. Onbevangen maar met een schat aan ervaring. Wat zijn de ervaringen met uw bedrijf en hoe beleefd de gast uw gastvrijheid. De ervaring (toegelicht met een verslag) zal u verrassen of versteld doen staan.


Wij doen dit doormiddel van een gastvrijheidscan.

Een bezoek aan uw bedrijf of instelling waarbij wij kijken naar de uitvoering, benadering en gastvrijheid richting uw gast.


Wij hebben 2 mogelijkheden hierin:

* een eenmalig bezoek afgerond met een uitgebreide rapportage.

* een abonnement vorm waarbij 4x p/jaar bezoek wordt gebracht afgerond met steeds een uitgebreide   rapportage. 

Een preventieve functie: de medewerkers weten dat er een gastvrijheidscan kan gaan plaatsvinden.

Aangezien geen twee bedrijveninstellingen hetzelfde zijn, wordt de checklist van de gastvrijheidscan op basis van uw wensen samengesteld.